Η ADEM

Η ADEM ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Αθήνα και σκοπό την εμπορία και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών.

Σύντομα δραστηριοποιήθηκε στον ευρύτερο χώρο των ηλεκτρονικών, αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένους οίκους στο χώρο της ηλεκτρονικής αναπτύσοντας παράλληλα τεχνολογίες που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ανάγκες στον ευρύτερο χώρο των αυτοματισμών.

Σήμερα η ADEM είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία διαθέτει, σχεδιάζει και παράγει στην αγορά προϊόντα υψηλών απαιτήσων τεχνολογίας που αφορούν κυρίως στους τομείς των εξαρτημάτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών και του αυτοματισμού. Διαθέτει γραμμή παραγωγής SMD τεχνολογίας καθώς και άρτιες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου. Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας είναι η υψηλή ποιότητα στο σχεδιασμό και στην κατασκευή των προϊόντων. Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών, σε τιμές και ποιότητα, είμαστε σε διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Η αξιολόγηση των διαδικασιών παραγωγής και ελέγχου είναι συνεχής γι αυτό και εμείς στην ADEM αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Συναρμολόγιση Πλακετών - 21 Χρόνια
Σχεδίαση/Υλοποίηση Ειδικών Εφαρμογών - 15 Χρόνια
Επίσημοι Διανομείς Ηλ. Εξαρτημάτων - 11 Χρόνια
Ηλεκτρονικό Εμπόριο - 9 Χρόνια
Υπηρεσίες Logistics - 7 Χρόνια

ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ… ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ

Η μακροχρόνια ομαλή συνεργασία μας με τους πελάτες μας, μας έχει φέρει στην θέση αυτή που είμαστε σήμερα. Οδηγοί μας πάντα σε ανάγκες που αναζητούν λύσεις οι πελάτες μας στηρίζουν την ανάπτυξη της ADEM ενώ ταυτόχρονα ένας μεγάλος αριθμός επώνυμων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς μας αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ… Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρίας και το στηρίζει, προσφέροντας κατά κοινή ομολογία: Αίσθημα ασφάλειας σε μια δυναμική εταιρεία, με καλό εργασιακό περιβάλλον που λαμβάνει σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη του προσωπικού της. Με την συνεχή εκπαίδευση & ανάπτυξη, την ανταμοιβή των προσπαθειών, την ίση μεταχείριση, την ενίσχυση της δημιουργικότητας , η ADEM επιτυγχάνει τον στόχο της: «ικανοποιημένο προσωπικό, ικανοποιημένοι πελάτες».

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ… Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ

Η επιμονή μας στην ποιότητα και η σημασία στην λεπτομέρεια, μας επιβάλλουν επίσημες, μακροχρόνιες και καλά οργανωμένες συνεργασίες με τους κορυφαίους & πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές-Οίκους του χώρου μας. Ο πλουραλισμός των ειδών που προσφέρουν και η ανάπτυξη τεχνολογιών ανεβάζουν ψηλά τις προσδοκίες ενώ η εξαιρετική ποιότητά τους διασφαλίζει τόσο την δική τους εικόνα όσο την δική μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε από τη θέση μας στην αγορά που απεθυνόμαστε αξιοπιστία ποιότητα και τεχνολογία.

Ν. ΚΩΤΣΙΟΣ

Ηλέκτρονικός
0
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
0
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Πετυχημένα Project

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Diversity

Because diversity lorem ipsum dolor odio augue placerat est, nec semper nisl porta ullam rutrum glavrida unicus amet vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur lorem.

Respect

Respect is morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas ulla maximus elementum, odio augue.

Transparency

Transparency is maecenas sit vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur – amet tincidunt elit lorem ipsum urabitur quis rhoncus.

Integrity

Because acting with integrity ipsum porta maximus, odio augue ullam rutrum velit sit tincidunt elit.

Μια εικόνα... Χίλες λέξεις